lauantai 9. helmikuuta 2013

Valmiera 9.2.2013

Heräsimme näyttelyaamuna klo 7:00 ja aamu alkoi koirien ulkoilutuksella ja valmistautumisella tulevaan. Irwinin jalat ja parta pestiin aamulla lenkin jälkeen ja sitten föönattiin. Yöllä Tarja kasvattajalle oli noussut kova kuume ja siksi hän päätti jäädä mökkiin lepäilemään. Niinpä Jesse-pennun ja Tyynen esittäminen jäi minun ja Saaran vastuulle.

Tästä muutoksesta johtuen jännitys lisääntyi vähän :D ja me lähdettiin avoimin mielin näyttelypaikalle klo 9:30 ja perillä oltiinkin 9:50 ja kerran kerettiin kääntyä takaisinkin kun auton paperit unohtui mökkiin. Kun tultiin näyttelypaikalle huomattiin, että siellä ei ole vielä paljoa porukkaa. Kun saatiin näyttelynumerot ja niihin eläinlääkärin leimat, lähdettiin etsimään kehää. Kehien laidan oli vielä tyhjähköt ja päästiinkin heti sopivasti oman kehän sisääntuloaukon viereen.

Otettiin koirat pöydälle harjaukseen ja alettiin juoksuttamaan niitä harjoituksen vuoksi hihnassa. Minä harjoittelin Irwinin ja Tyynen kanssa ja Saara Jessen ja Cinnan kanssa. Kehät oli aikaisessa ja koska me oltiin jo kaikki valkoiset paikalla niin saatiin aloittaa kehä 15 minuuttia aikaisemmin kuin oli tarkoitus.

Jesse oli pentuluokassa ja sai hienosti KP:n, Cinna sai EH:n ja Tyyne ERIn ja SERTin. Irwin esiintyi hienosti ja osasi liikkua nätisti ja tuomari tykkäsi kovasti pojasta. Irwin saikin tuomarilta ERIn ja SERTin ja oli ROP! :D Tyyne oli VSP. Me oltiin niiiiin tyytyväisiä meidän menestykseen :) tietenkin Cinna vielä jäi harmittamaan, mutta jospa se menestys tulee sitten huomenna sunnuntaina :) kehän jälkeen haettiin palkintopokaalit ja palkattiin laukut ja lähdettiin hotellille Hesburgerin kautta.

Hotellilla sitten kerrottiin uutiset kasvattajalle ja kerrottiin päivän tapahtumat. :) Päiväunet tuli nukuttua myös kun syönnin jälkeen alkoi vähän väsyttää. Sillä välin Tarja puunasi Cinnan kuntoon huomiselle päivälle. Kohta tästä sitten lähdetään kylille ja kauppaan ja luultavasti kahville. :)

Palajan asiaan taas sitten kun kerrottavaa on.

Ps. Huoneessa on nyt todella rauhallista, kun kaikki koirat on ihan väsyneitä ja nukkuu. Ainut ääni on taustalla kuuluva laskettelurinteen musiikin pauhu. Täällä on joku mäkirieha menossa ja laskettelijoita paljon, kun alakerran lipunmyyntipisteestä kuuluu koko ajan jotain mölyä ja kolinaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti