torstai 3. lokakuuta 2013

Näytelmiä ja elämää

Syyskuussa käytiin Hillan ja Irwinin kanssa Virossa Tallinnan kansallisessa ja ryhmänäyttelyssä. Sieltä saldona tuli Irwinille SERT & ROP sekä BIS 1 KASVATTAJARYHMÄ!!! JES!

Agilitykin taputeltiin syyskuussa ja nyt ollaan periaatteessa lomailtu ennen tämän vuoden näyttelykauden loppua.

Irwinillä vaihdettiin ruokavalio takaisin nappulaan pojan hoikkuuden takia ja asiaan vaikutti myös se, että iho ja karvanlaatu ei ollut barffilla niin hyvää kuin nappulalla. Voi olla että vitamiinit yms. ei olleet kohdillaan. Irwin ei myöskään enää syönyt mielellään. Tämä nappula mitä nyt annan, on Happy Dogin Supreme-sarjan Adult Mini. Vielä ei ole ollenkaan nirsoillut ruualle ja myös parta on pysynyt valkoisena ja kakka kiinteänä. Joten voidaan siitä päätellä että tämä ruoka on hyvä!


Pienissä päissämme ( heh heh) ollaan pikkuhiljaa alettu suunnitella BH-koetta ja TOKOilua koirien kanssa, joten pikkuhiljaa voitaisiin ruveta niistä treenilöistä kertomaan ja niitä myös pitämään. Minä olen Irwinille vasta muistutellut Rally-tokon liikkeitä ja kyllä ne sieltä alkaa tulla jätkän mieleen.

Nyt olisi siis seuraavaksi vuorossa 11.-12.10 Latvia / Liettua viikonloppu ja sieltä toivottavasti menestystä. Hilla jää myös viikoksi Vantaalle kasvattajan oppiin ja menee seuraavana viikonloppuna Viroon Rakvereen näyttelyyn.


P.s KAARINALTA HAJOSI TIETOKONE.. :)