sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Valmiera 10.2.13

Laskiaissunnuntaina herättiin taas klo 7:00 ja alettiin kiireen vilkkaa aamupuuhiin. Ulkona oli edelleen sateinen ilma, joten koirat täytyi käyttää ensimmäisinä ulkona lenkillä ja sitten aloitettiin niiden puunaus. Irwinille riitti lenkin jälkeen pelkkä jalkojen ja parran pesu ja föönaus, koska runko oli niin siisti.

Tavarat oli meillä mökissä "hieman" levällään, joten niiden pakkaaminen autoon vei hetkisen. Päästiin kuiteski klo 9 jälkeen lähtemään näyttelypaikalle, joten kauhea kiire ei meille tullut.

Näyttelypaikalle oli tullut ehkä pikkuisen enemmän porukkaa, mitä lauantaina oli. Kehän laidalla oli taas tilaa mukavasti niin saatiin levittäydyttyä tavaroiden kanssa ihan hyvin. :) tänään oli kaikki koirat kehässä myös. Jesse-pentu sai taas KP:n ja myös mukavana lisänä pennut sai lelun :)
Irwin oli tänään EH, johtuen luultavimmin hoikkuudesta, joten massan keräys jatkukoon! Cinna sai ERIn, mutta ei sertiä, samoin kuin Tyyne. Lari sai SERTin ja Hardy-poika sai myös ERI:n, SERTin ja oli ROP! Joten ihan mukana saalis, huomioiden sen että tuomari on suht tiukka täti :)

Arvosteluista en vielä osaa sanoa mitään, koska ne on venäjäksi ja kirjoitettu kauno-kyrillisillä :)))

Kerettiin vielä tekemään ostoksia näyttelypaikalla, ennen Tallinnaan lähtöä. Kello on nyt 14:12 ja just tultiin rajan yli Viroon ja heti huomasi tien kunnossa muutoksen parempaan päin.

Tässä sitten ajellaan kohti Tallinnaa erittäin löysällä aikataululla ja luultavasti pysähdytään johonkin syömään matkan varrella. Katsoo sitten milloin pääsen taas wifiä käyttämään :) koirat makaa kaikki reporankana, väsyneinä näyttelyviikonlopusta.

Terveisin Anna-Liisa ja hiljainen reissuväki.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti