sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kesän kuulumiset

Heissan!

Niin on ollut kesäkiireitä, että blogin päivittäminen on jäänyt unholaan. Agilityn alkeiskurssi on suoritettu ja Kuopiossa, Kemissa ja Kotkassa on käyty näyttelyissä. Nämä näyttelyt arvelin kuitata ihan kuvakollaasilla.

Kuopio 26.6.13

Kuopion näyttelyyn ajeltiin kolmen hengen ja kahden koiran seurueen voimin helteisenä sunnuntaipäivänä. Asteita oli varmaan 26 ja täydeltä taivaalta porottava aurinko lämmitti mukavasti. Irwin sai reissulta 9 erilaista tuhisevaa lelua, kun entiset possut oli menneet huonoon kuntoon. Kiitos tästä erikoisjärjestelystä findogs.fi kaupalle, ketkä etsivät varastoista vartavasten irwinille mukavat tuhisevat lelut.

Kehä venyi varmaan 45 minuuttia ja koiratkin oli vähän väsähtäneitä kuumuuden takia. Onneksi on olemassa näyttelyteltta, missä koirat sai viettää aikaa vilpoisassa varjossa.

Irwin NUO EH1 ja Hilla NUO EH1

Hilla
Irwin seisoo
Kemi 9.6.13

Pohjoiseen ajettiin sitten jo lauantaina heti töitten jälkeen. Automatkalla tuli seurattua Ruotsin Madeleinen ja Chrisin häät iPadilla ja ylen suoran nettilähetyksen avulla.. Yövyimme Oulussa ja siitä sitten aamulla huristelimme kaikessa rauhassa Kemiin näyttelypaikalle jossa taas teltta toi tervetulleen suojan auringolta. Koirat siistittiin ja vähän harjoiteltiin. Irwiniä vaan kovasti kiinnosti nurmikentän erilaiset hajut. Kyllä tuli se taas todistettua, että poika liikkuu paremmin hiekalla.

Kiitos Niinalle kuvista =)

Hilla NUO ERI1 ja Irwin NUO ERI1

Hillan liike

Irwinin liike

Irwin seisoo

reissukoirat ja omistajat <3
Kotka KV "Kotkan Ruusu 2013"

Kotkaan ajeltiin kahdestaan Kaarinan kanssa, joten startti oli aamuvarhaisella. Näin saimme rauhassa syödä aamiaisen näyttelypaikalla ennen kehää.Tarja-kasvattajakin tuli Kotkaan, joten hän sai siistiä koirat pitkästä aikaa. Kiitos siitä <3
Muutenkin oli kiva nähdä käppänisti-tuttuja Kotkassa ja vaihtaa kuulumiset.
Ennen kehää jännitti ihan hulluna, tuntui että tuomari voi olla tiukalla tuulella. Kun Irwinin kanssa kehään mentiin, niin jännitys väheni, kuten yleensäkin.

Kannatti jännittää, sillä pärjättiin ja saatiin Irwinin kanssa se mitä tultiin hakemaan!
Kiitos päivästä kaikille <3

EH1  DARYA´S GRACEFULL GABRIELLA

ERI1 SA PU3 SERT  DARYA´S GUS GOOSE!!

Irwin <3 <3 <3

 

Joten tulihan se serti sieltä piiitkän odotuksen jälkeen. Turkki otettiin molemmilta koirilta alas heti samana iltana jotta olisi elokuulle sitten siisti =)


Elikkä seuraavat näyttelykoitokset olisi 3.8 Iisalmen KV:ssa ja sitten 10.-11.8. Joensuun KV:ssa. Siihen asti lomaillaan, agilitykin jatkuu vasta syksymmällä alkeis-jatkokurssin merkeissä.

Katsellaan taas, millon saa inspiksen tulla kirjoittelemaan kuulumisia :)

Kivaa heinäkuuta !


T. Anna










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti