torstai 27. syyskuuta 2012

Rallia

Tänään oli rallitokossa neljäs harjoituskerta. Tiistaina harjoiteltiin mm. peräpään käyttöä niin, että vain takajalat liikkuu ja tänään sitä jatkettiin. Tänään myös opeteltiin täyskäännökset, joita on kolme. Eniten hankaluuksia tuotti oma liike ja miten ohjaat koiran oikein. Ainakin Annalla.

Irwin teki koko tunnin kovasti töitä ja vasta lopussa kun odoteltiin omaa vuoroa radalle, Irwinin keskittymiskyky loppui. Ja koira väsähti ja vaipui koomaan :D onneksi sentään melkein hyvin meni rata. Toisinsanoen Irwin teki mitä huvitti ja missä huvitti.

Hilla osasi kanssa käyttäytyä tällä tunnilla. Tiistaina oli hieman keskittymisvaikeuksia, joista ei tänään ollut merkkiäkään. :) Hilla osasi käännökset hienosti ja seurasi todella hyvin sormia :) ratakin suoritettiin hyvin.

Kotona harjoitellaan ensiviikkoa varten käännöksiä ja Irwinin pitää vielä harjoitella maahanmenoa sivulla.
Hillalla seuraamisharjoitukset jatkuu.

Ensiviikolla olisi tarkoitus vähän rullailla turkkeja, kun tuo Turun näyttelyviikonloppukin alkaa häämöttää. Myös messariin pitäisi ilimottauttuu, kun alakaa halavempi ilimmottautumis maksu mennä kohta umppeen :)
Ainiin. Lauantaina ehkä jos kerkeää niin olisi leikkihetki Remu collien 4kk kanssa. :)

T. Älster ja keinain.

Ps. Koirat nukkuu taas.

1 kommentti:

  1. Kiva päästä lukemaan teidänkin touhuista :)
    Ja todellakin vielä pitkän aikaa on enemmän kuin OK tehdä lyhyitä harjoituksia ja paljon saman toistoa. Ei saa mennä liian nopeasti eteenpäin ja vaatia koiralta semmoista mitä se ei vielä oikeasti ole oppinut. Yksi kaksi harjoituskertaa ei vielä riitä siihen, että koira olisi oikeasti jonkin asian sisäistänyt, vaikka se liike jo välillä hyvin sujuisikin. Eli maltti on valttia ja toisto on opintojen äiti!
    Ja lausahdus: Kyllä se kotona osaa, pitää usein paikkansa eli kotosalla ilman häiriöitä voi vaatia jo vähän enemmän ja muistaa sitten treeneissä mahdollisesti vähän helpottaa, kun kuvioihin astuu mukaan ne häiriöt :) Siis aivan normaalia kaikille karvakoirille ei vain näille itsepäisille Blondeille. Irwin ja Hilla ovat kuitenkin vielä ihan lapsosia, vasta 1 vuosi elämää takana. Intoa Treeneihin ja rullaamiseen. Täällä äiti Liisi ja Layla-Muori jo valmiina Turkua varten, pian taas nähdään!!

    VastaaPoista